10. august 2020

Klynges første dag: Har fået et godt indtryk

Klynges første dag: Har fået et godt indtryk

Anders Klynge trænede mandag med sine nye holdkammerater for første gang i den bagende sol på JYSK park.

SIF hentede for en uge siden den 19-årige Anders Klynge på en tri transfer fra OB. Midtbanespilleren havde på det tidspunkt endnu ikke haft ferie, da fynboerne kvalificerede sig til at spille Europa-playoff, hvilket forlængede turneringen for OB-holdet.

En enkelt uge har dog været nok for den nye SIF-spiller, som mandag formiddag stod klar til at træne med sine nye holdkammerater.

– Det har været dejligt at komme i gang. Så det har været rigtig godt. Der er en del nye, man lige skal lære at kende, fortæller Anders Klynge, som ikke tidligere har spillet sammen med nogle af sine nye holdkammerater.

Det er første gang i karrieren, at midtbanespilleren skifter til en klub udenfor Fyn.

– Der er meget nyt, som man lige skal lære her i klubben i forhold til, hvor jeg kommer fra. Det er spændende, og det er godt at lære lidt nyt at kende, fortæller Anders Klynge, som i seneste sæson fik seks Superligakampe for OB, mens det blev til et dansk mesterskab med fynboernes U19-mandskab.

I Silkeborg får han JYSK park som hjemmebane, men også som træningsanlæg hvilket glæder Klynge.

– Rammerne er super gode. Både banen, stadion og omklædningen og det hele. Trænere og holdkammeraterne har også været med til, at jeg har fået et godt indtryk fra dag et, så det tegner rigtig godt, lyder det med en god portion optimisme fra Anders Klynge, som til den nye sæson overtager Mads Emil Madsens nummer 21 i truppen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen