7. august 2020

Holten vil skyde SIF i Superligaen: Har udviklet mig meget

Holten vil skyde SIF i Superligaen: Har udviklet mig meget

Med to mål lige inden sommerpausen fik Emil Holten vist målnæsen frem. Den håber han at gøre brug af igen, når SIF i næste måned tager hul på NordicBet Ligaen.

Det var primært som andenviolin, at Emil Holten fik spilletid i sin første sæson for Silkeborg IF. Den høje angriber stod først i skyggen af Ronnie Schwartz og så senere hen af Júnior Brumado.

Begge spillere er dog fortid i SIF, og til den kommende sæson ligner det, at det skal være enten Emil Holten eller Alexander Lind, som skal kæmpe om at blive Kent Nielsens foretrukne. En kamp som førstnævnte glæder sig til, efter en fin sæson i 3F Superligaen

– Jeg har udviklet mig meget, og det har været meget lærerigt. Og det er helt sikkert noget, som jeg kan tage med til den kommende sæson, fortæller Emil Holten.

I den seneste sæson scorede angriberen ni mål i 27 kampe for SIF, hvoraf de fem af dem var i 3F Superligaen. Det svarede til et mål hvert 129. minut i Superligaen for den lange angriber, som i langt de fleste kampe blev brugt som indskiftningsspiller. Til sammenligning scorede Superligatopscoreren Ronnie Schwartz 18 mål i 2462 minutter for SIF og FC Midtjylland, hvilket svarede til et mål hvert 136. minut.

– På den måde er det jo okay, men man vil jo altid lave flere mål, og det kommer jeg forhåbentlig også til. Men hvis jeg får lavet fire mål og vi rykker op, så er det jo det, det handler om. Men jeg går ud og laver alle de kasser, jeg kan, fortæller Emil Holten.

I NordicBet Ligaen er Emil Holten noteret for 20 mål i 92 kampe for sine to tidligere klubber, AB og Nykøbing FC.

Se hele interviewet med Emil Holten i videoen øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen