10. august 2020

U13: Hård weekend for U13-drenge

U13: Hård weekend for U13-drenge

SIF’s U13-hold spillede både lørdag og søndag. Det blev til to nederlag, hvor specielt søndagens kamp gav panderynker.

Der var dobbelt op på kampe i weekenden for Nicolaj Bækgaards tropper, som lørdag mødte AC Horsens, mens modstanderen søndag var FC Nordsjælland.

– Lørdagens kamp var et fint match, hvor vi ikke præsterer optimalt i første halvleg. Vi bliver for brede på de centrale pladser, og er sårbare ved boldtab. I anden halvleg viser vi en helt anden indstilling og vores niveau er meget tilfredsstillende. Vi får næsten hentet Horsens’ føring, men kampen punkterer da vi forærer et mål væk. God fodbold og indsats i anden halvleg, men en flok drenge som havde svært ved vores værdier i praksis på banen, lød det fra cheftræner Nicolaj Bækgaard.

AC Horsens – SIF 5-3 (4-0)

Målscorer: William (2) og Lasse

Dagen efter mødte SIF-holdet FC Nordsjælland over 3 x 25 minutter. Den sidste halvleg kunne SIF-holdet dog godt have undværet.

– Vi fik en kæmpe snitter, hvor vi rent fodboldmæssigt ikke kunne matche vores modstander. Drengene kæmpede og viste vores værdier flot frem i de første 50 minutter. De sidste 25 minutter var for utilfredsstillende på alle punkter. Vi indkasserer otte mål i tredje halvleg, og ser ingen trodsreaktion. Evnen til at ville konkurrere med de bedste er alt for fjern, og det skal vi have rettet op på hurtigst muligt. Vi kan ikke være tilfredse med at dygtige spillere præsterer på så lavt et niveau i et konkurrencemiljø, fortalte Bækgaard efter kampen.

SIF – FC Nordsjælland 0-13

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen