4. november 2022

Kent: Vi graver dybt og ser fremad

Cheftræner Kent Nielsen har rettet fuld fokus på afslutningen af kalenderåret i den hjemlige 3F Superliga og Pokalturneringen. Første opgave af tre venter søndag i Aalborg.

Torsdag aften kunne Kent Nielsen se sit hold levere en heroisk indsats, der lige præcis ikke rakte til europæisk avancement i kampen mod RSC Anderlecht. Dermed sluttede SIFs europæiske eventyr, og igen venter der en omstilling til den hjemlige turnering, når Søhøjlandets Helte søndag rejser til Aalborg til en vigtig duel om point i den ultratætte 3F Superliga.

3F Superligaen, 16. spillerunde – søndag den 6. november klokken 14.00 på Aalborg Portland Park
AaB – Silkeborg IF
Køb billet til kampen her – SIF-fans skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen
Bustur med SIFosis for kun 150 kr. – se mere her

– Selvfølgelig er vi max udfordrede oven på sådan en europæisk turnering, hvor vi var så tæt på og alligevel står skuffede og ærgerlige tilbage. Men vi må også anerkende os selv, indstillingen og præstationen, og vi både kan og skal tage nogle lærepenge med os videre nu. I europæisk fodbold har vi oplevet, hvordan det hele balancerer mere på en knivsæg, og hvordan man skal være maksimalt fokuseret på den enkelte duel og den enkelte mulighed, og det har givet hår på brystet og læringer mod nogle hold med helt andre forudsætninger end os, som vi skal tage med. Så nu handler det om at grave dybt og se fremad og holde fuld fokus på søndagens kamp i Aalborg, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi skal op imod et AaB-hold, som ser bedre og bedre ud, og de har også været decideret uheldige på det sidste – senest i sidste runde i Brøndby. Så det er et hold i klar bedring, og det bliver en vanskelig opgave, hvor vi får nok at se til. Især offensivt har de nogle spillere med meget høj kvalitet, og som altid bliver det vores mindset, at vi vil forsøge at presse kampen over på vores præmisser. Selvfølgelig har vi brugt nogle kræfter igen i denne midtuge, men vi kommer til at gå all-in og stille med et disciplineret og energisk hold, og vi synes også, at det her kalenderår fortjener en flot afslutning fra vores side, slutter cheftræneren.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen