20. oktober 2019

Kent Nielsen: Kæmpe forløsning

Kent Nielsen: Kæmpe forløsning

Der var ros til hele truppen fra cheftræneren, da SIF sikrede sig sæsonens første sejr i 3F Superligaen søndag eftermiddag i Aarhus.

Han har ventet længe på den, Kent Nielsen. Den første sejr i 3F Superligaen med SIF. Søndag kom den i en kamp, som TV3 Sport i sin omtale kaldte sæsonens kamp indtil videre. Kent Nielsen var da også tilfreds med det meste, da han blev bedt om sit syn på de 90 minutter foran 22.175 tilskuere på Ceres Park.

– Det var en stor forløsning, og hele truppen skal have kæmpe ros. Den ro, de har udvist, selv om vi er blevet bombarderet fra omverdenen på grund af stimen uden sejre, har de håndteret flot. Og så kommer de ud i den ramme, der var i Aarhus i dag… Jeg er imponeret af måden, de tacklede det på. Tænk på, at mange af de her spillere har aldrig prøvet at spille i sådan en kulisse før, sagde Kent Nielsen.

Han var helt med på, at SIF på den sidste tredjedel af banen, hvor der skal forsvares, havde sine udfordringer. Til gengæld var spillerne gode, når de havde bolden.

– Jeg synes, vi var cool med bolden. Det var en perfekt dag, og det var en sejr, der gav selvtillid. Vi blev bekræftet i, at det vi har forfulgt, kan vi lykkes med. Vi vinder på egne evner, ikke fordi modstanderen laver fejl, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen