11. februar 2022

Kent Nielsen: Ganske solidt

SIFs cheftræner Kent Nielsen var godt tilfreds med fredagens sejr på 3-0 over Fremad Amager, hvor hans hold leverede en ganske solid indsats både offensivt og defensivt.

– Den sidste træningskamp er nogle gange lidt speciel, men denne gang sad den fint, og vi leverede en solid indsats både offensivt og defensivt.  Vi kontrollerede kampen, gav ikke meget væk og har kun dét minus, at vi skulle have scoret flere mål. Men overordnet set var det rigtig fint mod et hold, der ellers har god kvalitet på mange pladser, og jeg er især tilfreds med, at vi igen holdt nullet. Det har vi nu gjort i 4 ud af 5 træningskampe, og det er svært at klage over, sagde cheftræneren kort efter kampen og fortsatte.

– Jeg synes, at basen er i orden, og vi er ved at være klar til premieren. Der var fin energi og disciplin også i kampen i dag, og vi går trygt ind i den sidste uge inden Vejle-kampen i visheden om, at vi har overskud og hviler i vores koncept. Vi ser velorganiserede ud og har fået et godt afsæt – og vi glæder os til at skrue på de sidste knapper, inden det går løs næste søndag, sluttede Kent Nielsen.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen