19. januar 2021

Kent N. vil bruge hele paletten mod SønderjyskE

Der bliver spilletid til alle kampklare spillere i SIF-truppen, når første testkamp afvikles onsdag kl. 12.00 mod SønderjyskE på JYSK park.

SIF-træner Kent Nielsen vil se sin trup an i sin fulde bredde, når SIF onsdag middag tager imod SønderjyskE på JYSK park til årets første testkamp. Alle kampklare spillere er udtaget, og alle kan regne med at komme i kamp.

– Vi har haft gode, intense træninger, så nu handler det om at vi skal have noget rytme ind i spillet igen. Det er den ene del af det. Den anden er at vi kommer til at blande tingene en del. En del af spillerne var gode og spillede mange kampe i efteråret, men nu er der en mulighed for, at dem, der ikke spillede så meget, kan vise sig frem. Jeg har en forventning om, at hele truppen kommer i spil, siger Kent Nielsen.

Det betyder at spillere som de nyankomne Patrik Gunnarsson og Tobias Salquist kommer på banen, og der bliver også mulighed for at se Milan Massop i kampaktion efter hollænderens langvarige skades-pause.

Derimod må Kent Nielsen undvære Nicklas Helenius, der har været syg i de seneste dage (ikke covid-19), og heller ikke Mads Kaalund, der stadig genoptræner efter sit skulder-uheld i Skive i december, og Wessam Abou Ali, der har været ramt af covid-19 og først er begyndt på forsigtig genoptræning i fredags, er i spil.

Men resten er til disposition og vil som udgangspunkt få spilletid:

2. Rasmus Carstensen
3. Milan Massop
4. Joel Felix
5. Svenn Crone
6. Pelle Mattsson
7. Nicolai Vallys
8. Stefán Teitur Thórdarsson
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
11. Emil Holten
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
16. Stan van Bladeren
20. Tobias Salquist
21. Anders Klynge
22. Valance Nambishi
23. Nicklas Røjkjær
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelskjær
27. Sebastian Jørgensen
28. Anders Sønderby
30. Patrik Gunnarsson
40. Alexander Busch

Kampen spilles uden tilskuere på et aflåst JYSK park på grund af corona-restriktionerne. SIF streamer kampen, så den kan ses direkte på YouTube eller Facebook. Link til live-signal på YouTube ligger her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen