18. december 2020

Kent N.: Vi var perfekt indstillet

Under svære vilkår på en blød vinterbane lykkedes SIF’s strategi, så det var en tilfreds cheftræner, der gjorde status efter 4-0-sejren.

Kent Nielsen var en tilfreds træner efter fredagens sejr i Skive, der afsluttede SIF’s efterår.

– Vi var perfekt indstillet til kampen. Efter en forskrækkelse i starten af kampen efter en standardsituation fik vi vel sat os 100 procent på tingene, og da vi først kom foran, var vi ikke i fare for at sætte point til. Det var en meget stærkt gennemført kamp, og vi fandt en vej på en lidt svær bane. Vi var indstillet godt på det, og så man kunne se, spillede vi med lidt flere lange bolde, og det klædte os sådan en dag, som i dag, og det gjorde os farlige, sagde Kent Nielsen.

Han var glad for den vilje, og det overskud spillerne viste.

– Det er altid svært at spille den sidste kamp i en halvsæson, for er der kræfter, overskud og mentalitet til det. Så jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi var så tændte og afklarede med, hvordan vi skulle spille.

I en slags status over efteråret som helhed med 10 sejre, 1 uafgjort og fem nederlag kunne han heller ikke være utilfreds.

– Antallet af kampe, vi har vundet, er vel spot on. 10 ud af 16. Det, vi mangler er, at nogle af de kampe, vi har tabt, skulle være vekslet til uafgjorte. Hvis det havde heddet 10 sejre og 3 uafgjorte, havde vi været, hvor vi skulle rent pointmæssigt. Rent spillemæssigt kan vi ikke som helhed sætte en finger på tingene. Selvfølgelig kan man sige, at der var en dårlig kamp i Vendsyssel og sådan noget, men alle hold løber ind i dårlige kampe, og dem har vi haft meget, meget få af, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen