21. november 2020

Kent N.: Vi havde en mindre god dag

Kent Nielsen ærgrede sig over den mistede sejr i overtiden, men konstaterede også at, “det ikke er første gang i verdenshistorien, det sker.”

Ligesom alle andre i og omkring SIF ærgrede cheftræner Kent Nielsen sig over den tabte sejr lørdag eftermiddag på JYSK park, hvor Helsingør fik scoret på et hjørnespark i overtiden. SIF-keeper Oscar Hedvall gik fejl af bolden, så den svævede i nettet. Jeppe Kjær stod tæt under mål og havde muligvis – og ifølge ham selv – berøring med bolden, men dommer Jesper Nielsen noterede hjørnesparksskytte Carl Lange for målet.

Bagefter undskyldte Oscar Hedvall sin fejl i omklædningsrummet – efter ellers at have spillet en god kamp, men det fandt Kent Nielsen nu ingen grund til.

– Alle laver fejl, og hvis man prøver at vende den om, så var der jo også en stribe chancer, som vi skulle have udnyttet. Det var også resultat af – i anførselstegn – fejl, de ikke blev det.  Det er en del af spillet, sagde Kent Nielsen bagefter.

– Vi havde en mindre god dag og blev aldrig bragende gode. I særdeleshed i 2. halvleg synes jeg, at Helsingørs energi betød, at vi kom til at spille for langsomt og omstændeligt. Så det var en øv-dag med et øv-resultat. På trods af at vi havde en mindre god dag havde Sebastian den kvalitet, der gør at vi kommer foran, og så bliver det en skuffelse at vi kun får 3-3, når de udligner så kort før tid, som tilfældet var, analyserede han.

– Det omstillingsspil, de slog os på sidst, har vi meget godt styr på i dag. Men altså, vi tager det ene point og lægger det til side. Skal man drage en lære af kampen er det: Den indædthed, der skal være der på mindre gode dage. Da vi kom foran… Kunne vil lige have gjort lidt mere det ene eller det andet sted, have lagt et lidt højere pres, så de ikke havde fået det hjørnespark for eksempel. For når først hjørnesparket er der, kan der ske mange ting, og at de ender med at score på det, er jo ikke første gang i fodboldhistorien, sagde Kent Nielsen, der dermed kunne konstatere, at SIF for første gang i denne sæson spillede en kamp uafgjort.

– Men når ikke man kan vinde, er alternativet til uafgjort væsentligt værre. Vi tager det ene point og sætter ind på kontoen, evaluerer i morgen og forbereder os fint til topopgøret mod Viborg, sagde Kent Nielsen med adresse til torsdagens udekamp  mellem nummer ét og to i 1. division.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen