21. november 2020

Klynge: Vi er skuffede, men resultatet var vel fair nok

Anders Klynge scorede sit første mål i SIF-trøjen, men ærgrede sig over det sene Helsingør-mål til 3-3.

Selv om Anders Klynge åbnede sin målkonto i SIF var det ikke det, der først og fremmest fyldte hos ham efter lørdagens opgør på JYSK park mod Helsingør. Det sene mål til 3-3 ødelagde festen for SIF’erne.

– Vi rammer ikke vores topniveau. Der er mange dueller og der er mange mål, og kampen bølger frem og tilbage med chancer i begge ender. En kamp, der kan gå begge veje, så egentlig meget realistisk, at den ender 3-3, konstaterede han bagefter.

– Vi står rigtigt frustreret nu efter at de scorer dybt inde i overtiden direkte på hjørnespark. Det er vi rigtigt ærgerlige over, men set over hele kampen er det nok et fortjent resultat set på baggrund af chancerne i begge ender. Men foran dybt inde i overtiden er det jo aldrig sjovt, at de andre scorer direkte på et hjørnespark, lød det videre fra den tidligere OB-spiller, der også blev bedt om at sætte ord på sin scoring.

– Fedt endelig at putte den i kassen. Jeg håber der kommer mange flere. Det var godt set af Vallys, og en mod en overfor keeperen skal den jo bare sparkes i kassen. Jeg er glad for at have fået den første sparket ind, slog fynboen fast.

Se hele videointerviewet med Anders Klynge i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen