21. juni 2021

Kent N.: Vi glæder os til at spille mod de bedste

Oprykningsfesten er ovre, ferien er afsluttet og SIF’s spillertrup er tilbage på JYSK park. Her glæder Kent Nielsen sig til igen at skulle op imod de bedste.

Søndag formiddag mødte SIF’s spillertrup ind til den nye sæsons første træning, og den blev mandag fulgt op af to trænings-sessioner – en på banen og en i styrketrænings-lokalet . Tingene lignede sig selv tilsat et par nye spillere i Andreas Oggesen og Oliver Sonne, der er kommet til fra henholdsvis FC Fredericia og HB Køge.

Og cheftræner Kent Nielsen var mandag efter formiddagens bane-træning ganske tilfreds med det, han havde set.

– Fodboldspillere i dag holder sig i gang, selv om de har ferie, så det ser fornuftigt ud i forhold til spillernes trænings-tilstand. Vi mærker jo også her de første dage, at de kommer med en masse friskhed, men vi vil nok i slutningen af ugen se, at mængden af træning vil påvirke dem. Selv om de har været i gang i ferien, vil mængden af træning kunne mærkes i løbet af nogle dage, siger SIF-træneren.

Forude venter træningskampe mod Vejle ude tirsdag 29. juli, mod AC Horsens ude fredag 2. juli og mod Hvidovre på JYSK park lørdag 10. juli.

– Vi kommre hurtigt til gå i gang med at træne det rent spillemæssige – det taktiske, pres, organisation, spillet, ja, hele pakken. Vi har ni dage til den første træningskamp, så dagene går stærkt, fortsætter Kent Nielsen, der sigter mod at have en kmap-trimmet trup klar til premieren mandag 19. juli mod SønderjyskE på JYSK park.

– Tre træningskampe er et passende antal, især i lyset af, at vi har en trup, der er spillet sammen. Selv om der kommer nye folk, så er hovedsporene lagt. Der er nogle justeringer hist og her, men overordnet set har vi ikke brug for så meget kamptræning. Alle kommer i spil, også af hensyn til docering. Men det bliver ikke delt lige ud. Tingene skal fungere, og gerne hurtigt, slår han fast.

Og så glæder han sig sammen med spillerne til det, der venter forude.

– Vi glæder os til igen at skulle teste os mod de bedste, og her i ferien har jeg også glædet mig over sæsonen, der er gået. Det skal man huske at gøre, for i fodboldverdenen går tingene stærkt. Vi ved, det bliver svært, men vi ser ind i et spændende år – og et år hvor corona forhåbentlig kommer til at fylde meget mindre. Det betyder, at der kommer flere tilskuere på stadion, og det er vigtigt. Vi har savnet tilskuerne helt vildt, siger SIF-træneren.

Se hel optaktsprogrammet for SIF-truppen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen