22. september 2019

Kent N.: Vi er forbandede over nederlaget

Kent N.: Vi er forbandede over nederlaget

– Lige så god, 1. halvleg var, lige så dårlige var vi i 2., måtte SIF-træner Kent Nielsen konstatere efter søndagens 2-3 nederlag til Lyngby.

Kent Nielsen var lige så skuffet som spillerne efter søndagens nederlag til Lyngby. Især forløbet med pause-føring på 2-1, der blev sat over styr, frustrerede SIF-træneren.

– Vi er forbandede. Vi havde bragt os i en fornuftig position efter 1. halvleg, selv om vi selvfølgelig var bevidste om, at det langt fra var ovre med det. Men lige så god, 1. halvleg var, lige så dårlig var vi i 2., sagde Kent Nielsen til pressen efter kampen.

Han var meget tilfreds med det udtryk, SIF’erne kom med i de første 45 minutter.

– Vi vinder mange én mod én dueller, vi spiller hurtigt og vi kommer til chancer i en levende kamp. Vi spiller, som vi gerne vil, fortsatte Kent Nielsen og blev spurgt om, hvad der skete i pausen.

– Pauser er jo ofte gode for dem, der har brug for den. Lyngby kommer ud med energi til 2. halvleg, og de skaber et par chancer. Vi bliver for tøvende og statiske, og så fejler vi big-time ved de to mål, de scorer, sagde Kent Nielsen.

Ved 2-2 var det en simpel bold fra bagkæden, der skulle have været afvist og ved 2-3 manglede der afstemning.

– Det handler om at træffe de rigtige beslutninger, og det gjorde vores centrale forsvarere ikke i de situationer, slog SIF-træneren fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen