22. september 2019

Okkels: Sindssygt bittert

Okkels: Sindssygt bittert

Jeppe Okkels var kampens bedste SIF’er, da Silkeborg IF hjemme tabte 3-2 til Lyngby. Det kunne kantspilleren dog ikke bruge til så meget, efter en kamp hvor SIF-holdet leverede to vidt forskellige halvlege.

Det blev heller ikke i tiende forsøg i denne sæson, at Silkeborg IF kunne hive en sejr i land i 3F Superligaen. Der var der ellers en del der tydede på, efter SIF-holdet i første halvleg havde kørt gæsterne godt og grundigt rundt på græstæppet på JYSK park. Efter pausen forsvandt den gnist dog hurtigt ud af Silkeborg-mandskabet, som i stedet kom til at stå alt for afventende.

– Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at der måske sidder noget mentalt i os, at vi ikke har vundet i ti kampe. Det kan være, at man bliver nervøs og forkrampet i anden halvleg. Vi lukker Lyngby ind i kampen og så kan man mærke “åh nej, nu glipper det igen”, lød det efter kampen fra Jeppe Okkels

Med to mål af indskiftede Gustav Marcussen i anden halvleg, så blev det Lyngby, som tog alle tre point på JYSK park.

– Vi har det alle sammen forfærdeligt. Vi sidder jo med tro på i pausen, at det er i dag, at vi får den første sejr. Det er sgu tungt at tabe igen på grund af en dårlig anden halvleg, fortalte Jeppe Okkels, som i første halvleg var det helt store lyspunkt for SIF, da han med en scoring og flere god aktioner satte Lyngby-holdet under pres.

– Jeg har altid selv synes, at jeg har været bedst på venstrekanten, det viser mit mål også i dag. Så det var dejligt at vise Kent det, men samtidig er jeg også skuffet over, at jeg ikke kan vise noget mere i anden halvleg og vise noget mere stabilitet over hele kampen.

Målet mod Lyngby var Jeppe Okkels’ andet superligamål i karrieren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu