10. april 2021

Kent N.: Uafgjort var okay

SIF-træner Kent Nielsen erkendte, at lørdagens kamp i Esbjerg ikke var en af hans holds bedste. På den baggrund var han tilfreds med 1-1.

SIF-træner Kent Nielsen erkendte, at hans hold i perioder havde det svært lørdag eftermiddag mod Esbjerg på Blue Water Arena, og selv om SIF godt kunne have snuppet alle tre point, så erklærede han sig tilfreds med ét på baggrund af kampens udvikling.

– Overordnet set var det ok med uafgjort. Det er jo sådan en kamp, hvor begge hold kan argumentere for, at de kunne have vundet. Hvis vi var kommet foran 2-0, hvilket vi havde mulighederne til, tror jeg også, vi havde vundet. Omvendt havde Esbjerg et par store chancer efter udligningen, som de kunne have scoret på. Det var ikke en god kamp fra vores side, men det er stadig ét point på udebane mod en direkte modstander i kampen om oprykning. En dag som i dag skal vi være tilfredse med det, slog han fast.

Han så en taktisk præget kamp, hvor SIF indledte godt og i momenter havde omstillingschancer, der kunne have ført til mere. I løbet af 1. halvleg kom Esbjerg mere og mere med og kom til en del indlægsspil.

– Det forsvarer vi os egentlig fint imod, men det var en urolig kamp i den periode, analyserede han efter kampen.

Efter pausen blev opgøret mere roligt, og SIF havde muligheder til 2-0, bl.a. med et par tilbud til Nicolai Vallys.

– Vi fik desuden ro på bolden med nogle lange angreb og var mere tålmodige i vores spil. Derfor var det også ærgerligt, at de kom på 1-1 på et indlæg, og derefter havde de også muligheder til mere, sagde SIF-træneren.

Med resultatet er SIF fortsat ét point foran Esbjerg i kampen om andenpladsen, der udløser oprykning. Viborg tog igen afstand på førstepladsen ved at vinde 4-1 over FC Fredericia. Viborgenserne, der i lørdagens hjemmekamp fejrede klubbens 175 års jubilæum, er nu henholdsvis syv og otte point foran SIF og Esbjerg.

I næste runde møder SIF HB Køge på udebane. Det er lørdag kl. 13.15 i en kamp, der vises på TV3 Sport. Viborg og Esbjerg mødes fredag kl. 19.00 i domkirkebyen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen