10. april 2021

Mattsson efter 1-1: Ikke en af vores bedste kampe

Umiddelbart efter kampen ærgrede målscorer Magnus Mattsson sig over, at det ikke blev til alle tre point men erkendte også 1-1 trods alt var okay.

Magnus Mattsson blev dagens målscorer for SIF, da han bragte midtjyderne foran 1-0 i 1. halvleg på et fladt skud midt i straffesparksfeltet. Det var hans 11. mål i 1. division i denne sæson. Han ærgrede sig bagefter over, at det ikke rakte til alle tre point i Esbjerg.

– Jeg synes ikke, at det var en af vores bedste kampe. Vi manglede lidt energi, men trods alt positivt, at vi kommer foran 1-0. Og det ærgrer mig meget, at vi så ender med at spille 1-1. Når der er gået nogle dage tror jeg dog, at vi vil være fint tilfreds med det ene point, sagde han bagefter.

Kampen bød ikke på mange chancer – ud over den mulighed, Magnus Mattsson fik i 1. halvleg – og udnyttede – var der ikke meget at notere før pausen, mens der i 2. halvleg var et par tilbud til bl.a. Nicolai Vallys. Magnus Mattsson havde dog svært ved at forklare, hvorfor det blev sådan.

– Det er svært at sige. Vores spil kørte ikke lige, som det plejer, især på den sidste tredjedel af banen. Og så skaber vi ikke så mange chancer. Det er nok skyld i at det ikke bliver så spændende en kamp at se på, analyserede han.

Se og hør hele interviewet med Magnus Mattsson i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen