26. november 2020

Kent N.: Skuffelsen skal have lov at fylde

Kent Nielsen var træt af nederlaget, men tilfreds med det meste af indholdet, for SIF skabte chancer og havde mulighederne for sejr i en svær udekamp.

SIF-træner Kent Nielsen ærgrede sig som alle andre i det silkeborgensiske omklædningsrum over nederlaget torsdag aften i Viborg, men han kunne midt i skuffelsen også se positive elementer i indsatsen fra sine spillere.

– Det der i særklasse fylder mest er, at vi taber. Så er der mange måder at tabe på. Dette her er en måde, hvor man godt kan gå hen og blive frustreret, men vi ved også, at vi på mange parametre, især i 1. halvleg, fik bragt kampen hen i en så gunstig situation, at vi godt kan tillade os at sige, at vi burde have vundet, konkluderede Kent Nielsen bagefter.

Vi bider fra os
– Skuffelsen skal have lov til at fylde, for det er resultater, man bliver målt på. Men når den skuffelse har lagt sig, skal vi også evne at se på indholdet. Og dér må jeg sige, at vi i særdeleshed i 1. halvleg, hvor der var flow i kampen, producerer meget. Og så møder vi et Viborg-hold, der med held og dygtighed stopper al rytme i 2. halvleg, og alligevel bider vi fra os og får vel skabt halvanden, to muligheder, og det er det, man nogle gange må forvente i et topopgør. Hånden på hjertet, så ved jeg ikke, hvor mange muligheder Viborg har  – et par afslutninger i løbet af kampen er vel alt, lød cheftrænerens analyse.

Gode forudsætninger for at lykkes
– Kampen viser, at vi sagtens kan være med, men det der fylder mest er vores evne og dygtighed til at sparke bolden ind, fortsatte han og erkendte, at der på det punkt er plads til forbedringer.

– Det er set før, og det er nogle gange det, der adskiller hold. Vi har overhovedet ikke opgivet at indhente Viborg, men grunden til, at de ligger dér, hvor de gør nu, er deres evne til at vinde kampe, som de måske ikke ligger til at vinde. Vi er gode til at producere chancer, det misunder mange os. Vi kan godt misunde nogle af de andre, at de er så effektive, som tilfældet er, men det er dér, vi træner ihærdigt og arbejder hårdt. Vi har gode forudsætninger for at lykkes, og det er det, der skal fylde, når skuffelsen over resultatet har lagt sig, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen