26. november 2020

Mattsson: Viborg havde marginalerne

Magnus Mattsson ærgrede sig over brændte chancer efter torsdagens kamp i Viborg, for han følte, at SIF  havde mulighederne til at få point.

Magnus Mattsson havde sin andel af de muligheder, SIF kom til torsdag aften i topkampen mod Viborg, og han ærgrede sig da også godt og grundigt over, at det ikke lykkedes SIF at score.

– De får et tidligt mål, men jeg føler egentlig, at vi gennem både 1. og 2. halvleg producerer nok chancer til at score og få uafgjort eller vinde kampe. Det er de små marginaler, de har på deres side i dag. Vi mangler lige at få den puttet ind, konkluderede han bagefter i videointerviewet øverst på siden.

Mattsson erkendte, at det blev på lidt andre betingelser end kunstgræsset hjemme på JYSK park, som kampen blev spillet under.

– Det er noget andet at spille på sådan en bane, hvor fysikken spiller en anden rolle. Men jeg føler egentlig, at vi spiller okay fodbold og viser, at vi er gode fodboldspillere. Så det er marginaler, det handler om, slog han dog fast.

Og på spørgsmålet om, hvorfor det ikke lykkedes ham at score, sagde han:

– Deres målmand gør det godt, og jeg synes egentlig, at vores afslutninger er gode. Nogle gange går de ind, andre gange gør de ikke. I dag var en af de dage, hvor de ikke gjorde.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen