14. februar 2020

Kent N.: Nye folk kommer med frisk luft

Kent N.: Nye folk kommer med frisk luft

Halvanden måneds forberedelser er slut. På søndag indleder SIF forårs-sæsonen på JYSK park, hvor AaB kommer på besøg.

Fire spillere har mulighed for at få debut på søndag, når SIF møder AaB: Vegard Moberg, Kees Luijckx, Mark Brink og Junior Brumado.

Søndag sender SIF-træner Kent Nielsen sine spillere i superliga-kamp for første gang i 2020. Forårs-sæsonen begynder, og fire nye spillere har mulighed for at få debut mod AaB.

– De nye er kommet ind som et frisk pust og med ny energi. Med den opgave, vi står overfor, er det enormt vigtigt at alle brænder for sagen og giver alt. Det har de nye committed sig 100 procent til. Nu glæder vi os alle til at komme i kamp. Selv om vi sluttede med en god kamp i Lyngby i efterårets sidste kamp, fik vi ikke udbytte af indsatsen, og det var godt for spillerne at få en pause fra det hele. Nu er batterierne ladet op, og vi er klar, siger cheftræner Kent Nielsen.

De mulige debutanter er Kees Luijckx, Vegard Moberg, Mark Brink og Junior Brumado, og selv om der er kommet nye spillere på flere positioner, forventer Kent Nielsen ikke de store taktiske forandringer.

– Formationsmæssigt kommer der ikke til at ske de store forandringer, men selvfølgelig betyder det noget, at vi har fået nogle andre typer ind på holdet. For eksempel i angrebet, hvor vi tidligere havde en angriber (Ronnie Schwartz), der først og fremmest var i live i feltet. Nu har vi hentet en anden type (Junior Brumado), som i højere grad kan hjælpe os med at holde fast i bolden og være en spilstation, så vi får mulighed for at få flere med, når vi angriber, forklarer Kent Nielsen.

SIF-træneren er tilfreds med forberedelserne, selv om resultaterne i træningskampene har været en dåse blandede bolcher. Sejr på 3-2 over FC Midtjylland, men også nederlag mod LASK Linz, Sogndal og Viborg.

– Vi har jo ikke bare haft fokus på AaB-kampen, men på hele foråret i vores forberedelser. Det har været vigtigt, at så mange i truppen som muilgt er fysisk forberedt. Grundbasen er på plads, og det vil også gøre det nemmere at justere på tingene gennem foråret. Af erfaring vil det være nødvendigt, for der vil altid være ting, der ikke fungerer som forventet og andre ting, som sidder lige i skabet, siger Kent Nielsen.

Der er kampstart på JYSK park kl. 14.00 søndag.

Køb billet her.

Kom i god tid. Der er musik i Café Carlsberg fra kl. 12.30.

Læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen