19. juli 2021

Kent N.: Nu vil vi gerne i gang

Selv om forberedelsesperioden har været kort og intens kan SIF-træner Kent Nielsen næsten ikke vente med at komme igang. I aften mødes SIF og SønderjyskE til sæsonpremiere på JYSK park.

I aften er det alvor. En komprimeret optakts-periode er slut, og SIF tager hul på den nye sæson i 3F Superligaen med hjemmekamp mod SønderjyskE.

Det store spørgsmål er naturligvis: Hvordan er SIF beredt?

– Overordnet set har det været kort og intenst. Vi har ikke haft de store udskiftninger i truppen – der er dog kommet nye folk ind, og alt i alt har det set godt ud. Men vi overfortolker heller ikke. Vi har lavet godt præstationer og gode resultater, og det giver en god fornemmelse. Men vi ved også godt, at den virkelige test er mod SønderjyskE. Der får vi for alvor set, hvor vi står. Vi vil rigtig gerne i gang nu, slår Kent Nielsen fast.

SIF har spillet træningskampe mod Hamburger SV, Hvidovre, Horsens og Vejle med to sejre, én uafgjort og ét nederlag som resultater. Samtidig er de fire nye spillere, Nicolai Larsen i mål, André Calisir i det centrale forsvar, Oliver Sonne på backen og Andreas Oggesen på midtbanen, blevet kørt ind. De er alle fire udtaget til aftenens kamp og kan derfor få debut.

Se hele interviewet med Kent Nielsen øverst på siden.

Du kan stadig nå at købe billet til aftenens kamp. Men skynd dig. Der er ved at være udsolgt. (Billetter kan IKKE købes i billethuset til aftenens kamp). Køb billet her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen