16. oktober 2020

Kent N.: Moden sejr for et ungt hold

Det var effektivitet mere end godt spil, der sikrede SIF sejren fredag aften i Hvidovre, mente cheftræner Kent Nielsen efter kampen.

Det var ikke flot spil, men effektivitet og hårdt arbejde, der førte til SIF’s sejr fredag aften i Hvidovre. Og det var cheftræner Kent Nielsen egentlig ganske godt tilfreds med bagefter.

– Det var et super-resultat, hvor vi viser en anden side af os selv. Vi spiller ikke vanvittigt prangende, får en dårlig start og er lidt på hælene, for så langsomt at få spillet skråstreg kæmpet os ind i det. Og fra vi kommer foran, kontrollerer vi det, men det er ikke ved godt spil. Vi ligger så og lurer lidt på omstilling og straffer dem på nogle fejl. Dér er vi kyniske. Så man kan sige, at det for et ungt hold var en moden sejr, konkluderede Kent Nielsen.

Mindre god kamp
– Jeg har ellers længe sagt, at skal vi vinde, skal vi spille godt. Dette her var en af de mindre gode kampe. Hvidovre gjorde det svært for os, i særdeleshed i starten. Men så har vi alligevel kvalitet i de sekvenser, hvor vi sætter tingene ordentligt sammen og laver nogle gode mål. Vi har jo spillet meget sprudlende, og det er indiskutabelt, at når vi kommer op på det niveau, så er der mange, der har det svært imod os. I dag var vi ikke sprudlende, men vi har alligevel så meget substans, at vi kan vinde. Efter det første kvarter er det jo ikke mange muligheder, de har, så vi kontrollerer kampen defensivt.

En snak i pausen
– Vi snakker om i pausen, at vi skal lidt mere dybt og have vores backs mere med. Det var dér, pladsen var, og dér, det kunne gå stærkt, og det er også det, der giver os nogle af målene. Vi skal finde vores vej – også på en græsbane en efterårsaften.

Med SIF’s sejr i Hvidovre og Viborgs gevinst mod Fremad Amager er der lagt op til topkamp på torsdag, når Viborg kommer på besøg på JYSK park.

– Som jeg sagde til spillerne: Det er topopgør og det er lokalopgør, og der er nok flere hundrede mennesker, der kommer og kigger på den. Det ville være sådan en kamp, der kunne have samlet fuldt hus, hvis tingene blev givet fri, sagde Kent Nielsen med henvisning til, at der kun må lukkes i alt 500 mennesker ind til opgøret.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen