15. december 2019

Kent N.: Jeg føler med spillerne

Kent N.: Jeg føler med spillerne

– Vi havde fortjent tre point, sagde SIF-træner Kent Nielsen efter nederlaget i Lyngby, der satte punktum for et svært SIF-efterår.

Under svære vilkår i Lyngby sled og slæbte SIF’erne i efterårets sidste kamp. De spillede sig også frem til de chancer, der berettigede en sejr, men det blev til et nederlag på 0-1, og det ikke bare ærgrede SIF-chefen Kent Nielsen sig over. Han følte også med sine spillere.

– I dag havde vi fortjent bedre. Lyngbys træner kom hen bagefter og sagde, at han syntes vi havde fortjent et point. Det er jeg ikke enig i. Vi havde fortjent alle tre, sagde Kent Nielsen, der også så kampen som symptomatisk for to hold, der har haft to vidt forskellige forløb i efteråret.

– Sådan er det nogle gange, når et hold, der har haft medvind på cykelstien, især på hjemmebane, møder et hold, der har mødt meget modgang. De scorer på en af de få chancer, de havde. Vi kunne ikke udnytte den stribe, vi spillede os til, sagde Kent Nielsen.

Efter en 1. halvleg, hvor SIF havde været “altdominerende,” som Kent Nielsen udtrykte det, kom Lyngby bedre med i 2. halvleg, men alligevel spillede de sig ikke til mange chancer.

– Derfor er vi rigtigt skuffede, for vi lå til mere. Med den indsats, vi leverer og det, vi putter ind, ærgrer det os rigtigt meget, at der ikke kom noget ud af det, sagde Kent Nielsen, der har det ambivalent med det efterår, SIF har været igennem.

– Vi er skuffede over at vi ligger med 10 point. Vi havde forestillet os mere. På den anden side – når man ser på indholdet af kampene – så har vi været bedre, end vi troede. Men når det alligevel ikke er blevet til mere, handler det i bund og grund om dygtighed. Vi har ikke været dygtige nok i afgørende situationer. Det eneste vi kan gøre er at fortsætte med at præstere. Som stillingen ser ud, kan vi ikke bruge den til noget. Vi skal finde optimismen i vores præstationer, sagde Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen