21. september 2019

Kent N. har truppen til Lyngby-kampen klar

Kent N. har truppen til Lyngby-kampen klar

Efter lørdagens træning på JYSK park har SIF-træner Kent Nielsen udtaget 19 spillere til søndagens hjemmekamp mod Lyngby.

SIF-træner Kent Nielsen har udtaget 19 spillere til søndagens kamp mod Lyngby på JYSK park. Det betyder, at en enkelt spiller vil blive siet fra en time før kampstart.

I forhold til den seneste kamp – 0-3 opgøret mod OB for en uge siden – er Oliver Haurits, der scorede to mål for reserverne i mandags, kommet med. Det samme er Rasmus Carstenen. Til gengæld er Valance Nambishi gledet ud af truppen.

1. Oscar Hedvall
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
11. Emil Holten
13. Mathias Hebo Rasmussen
14. Dennis Flinta
19. Nicolai Vallys
20. Marc Rochester
21. Mads Emil Madsen
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelskjær
26. Rasmus Carstensen
28. Oliver Haurits
29. Ronnie Schwartz
30. Rafael Romo
32. Frederik Alves

På skadesfronten er der dårligt nyt fra Magnus Mattsson, der pådrog sig en alvorlig skade under træning med U19-holdet i mandags. Han kan se frem til en pause på mindst 6 måneder efter at han ellers var ved at være klar ovenpå en anden skade, der også har holdt ham ude i måneder.

Shkodran Maholli må igen stå over. Han er i bedring og har deltaget i træningen i ugens løb. Mads Kaalund er tilbage på banen og deltager i træningen, men mangler fortsat lidt for at være klar til kamp. Milan Massop er begyndt at løbe-træne og Gustav Dahl er fortsat ude på ubestemt tid. Pelle Mattsson og Sebastian Jørgensen spiller med U19 Ligaen lørdag eftermiddag mod Lyngby på JYSK park.

Husk at Fanzonen åbner kl. 12.00 søndag med masser af børneaktiviteter, blandt andet to hoppeborge. Kampen sparkes igang kl 14.00.

Køb billet til kampen her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen