21. september 2019

“Fodboldverdenen er blevet mere sorthvid”

“Fodboldverdenen er blevet mere sorthvid”

Stort interview med SIF’s rekordsættende cheftræner Kent Nielsen i den nye udgave af magasinet SIF IN BUSINESS. Læs interviewet her.

Kent Nielsen er blevet en institution i dansk fodbold og søndag bliver han den superliga-træner, der har stået i spidsten for et hold flest gange. I SIF-magasinet SIF IN BUSINESS, der netop er udkommet, finder man et stort interview med SIF-træneren, der bl.a. kommenterer på den udvikling, fodbolden har været inde i i de 20 år, han har været med på trænerfronten.

– Den største udvikling i fodbold er ikke den, der er foregået inde mellem hjørneflagene. Jeg gør stadig oprør, når folk ser fodbold som underholdning. Underholdningen er det, vi som aktører bringer ind. Fodbolden. Men det er en udfordring. De sociale medier udfordrer os, og spillerne skal gøre sig umage for at holde fokus. Det er blevet nemmere at miste den fokus i dag. Verden er blevet mere sorthvid, og man kan nærmest tillade sig at sige hvad som helst til hvem som helst, når det foregår på nettet, siger Kent Nielsen i interviewet i SIF IN BUSINESS.

Læs hele interviewet fra SIF IN BUSINESS i pdf-udgave. Klik her for adgang.

Vær med til at hylde Kent Nielsen for den enestående rekord,han sætter søndag i SIF’s kamp mod Lyngby. Klik her for køb af billet. 

Læs også: Kent Nielsen sætter ny superliga-rekord søndag

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen