25. februar 2021

Kent N.: Fortjent sejr, der kunne have været større

Kent Nielsen var en tilfreds SIF-træner efter 2-1 sejren i Esbjerg. Eneste anke var, at sejren skulle have været større.

En aldeles overbevisende 1. halvleg, hvor Esbjerg stort set ikke kom frem til chancer, og hvor SIF havde et par stykker mere end dem, Nicklas Helenius scorede på blev fulgt op af 25 minutter med dominans i 2. halvleg, inden Esbjerg mod slutningen fik lagt pres på og også reduceret.

Nogenlunde sådan så SIF-træner Kent Nielsen kampen, og han var særdeles tilfreds med det, han så sit hold præstere.

God balance
– Vi fandt en god balance i holdet. Vi har i den seneste tid fået tudet ørerne fulde af, hvor dårlige banerne er, og hvor svært det er at spille, men det gjorde vi, for det er det, vi kan. En af vores helt klare styrker i aften var evnen til at spille os ud af deres pres. Og det er noget af det, vi træner i hver eneste dag, sagde Kent Nielsen efter kampen.

Det eneste han ærgrede sig over var, at Esbjerg scorede og at SIF ikke fik lukket kampen definitivt noget tidligere.

Chancer til at lukke
– Selv i de sidste 20 minutter, hvor Esbjerg pressede, havde vi chancer til at lukke kampen. Der gik også lang tid, inden de overhovedet fik muligheder – vi havde flere chancer til 3-0 end de havde til reducering, analyserede Kent Nielsen.

Kent Nielsen havde store roser til Mark Brink, der inden han måtte udgå havde spillet en formidabel kamp på den centrale midtbane. En hård tackling i slutningen af 1. halvleg krævede et par sting i anklen inden 2. halvleg, og efter godt en time måtte han give op og lade sig udskifte.

– Brink var rigtig stærk i spillet med bolden, og Nicklas Helenius viste sig også frem med sine to mål og mindst en chance til mere. Og så synes jeg, at vores centrale forsvar (Joel Felix og Tobias Salquist – red.) leverede en helstøbt indsats. Imod Kolding talte vi om at der var for få, der var tæt på deres bedste niveau. I dag synes jeg at vi både individuelt og som hold var tæt på det vi ved, vi kan, konkluderede Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen