5. april 2021

Kent N.: En sejr vi er rigtigt glade for

SIF-træner Kent Nielsen var fuld af lovord overfor mandagens modstander på JYSK park, der længe så ud til at få point med hjem til Helsingør. 

– En sejr, vi er rigtig, rigtig glade for.

Der var nærmest lettelse i SIF-træner Kent Nielsens stemme, da han gjorde status efter mandagens 2-0 sejr over FC Helsingør på JYSK park. For han erkendte blankt, at SIF havde det svært mod en god modstander.

– Vi har slået et godt hold. Helsingør fortjener stor ros for at komme her og både evne og turde tage udfordringen op. Efter at vi egentlig fik en god start på kampen begyndte vi at give for mange omstillinger væk, vi stressede for meget i forsøget på at være aggressive, og vi kom på en måde til at sætte os lidt mellem to stole, sagde Kent Nielsen om 1. halvleg, der var lige uden store chancer.

Pausen bekom derfor SIF’erne vel. Kent Nielsen foretog et par udskiftninger, og selv om målene lod vente på sig længe, blev tingene set fra SIF-trænerens perspektiv bedre.

– Vi blev aldrig supergode, men det blev bedre. Kampen blev mere rolig, og vi fik større tålmodighed i forhold til at spille os til chancerne. Og så laver vi to gode mål, det første efter et godt indlæg til Vallys fra Stefan Teitur, og det andet på en god stikning fra Nicklas Helenius til Vallys, sagde Kent Nielsen, der på trods af sine frustrationer undervejs endte med at få en god dag på kontoret.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen