22. april 2021

Kent Madsen til VFF-fans: Bliv hjemme!

SIF-direktør Kent Madsen er bekymret for corona-sikkerheden og opfordrer indtrængende Viborgs fans til at blive hjemme fredag aften.

Inden fredagens topkamp og naboopgør på JYSK park mellem SIF og Viborg FF er SIF-direktør Kent Madsen bekymret for, at Viborg-fans skulle snige sig ind til kampen.

– Under normale omstændigheder ville vi elske at se udebaneafsnittet på JYSK park klædt i grønt. Men nu foreligger der en ny situation, og vi er i fællesskab nødt til at gøre vores yderste for at overholde spillereglerne. Og én af de væsentligste regler er, at der ikke må være udebanefans til stede ved kampene i 1. division og Superligaen, så længe de afvikles under de særlige corona-protokoller.

Baggrunden for klubdirektørens opfordring til Viborg-fansene er scenerne fra Farum onsdag aften, hvor det var lykkedes en flok Brøndby-fans at skaffe sig adgang til kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby på Right to Dream Park.

– Vi skal i fællesskab gøre alt for, at det ikke er os i Viborg og Silkeborg, der kompromitterer corona-sikkerheden og dermed bringer fodbolden i fare for igen at skulle spille uden tilskuere. Derfor lyder min opfordring: Skulle der være Viborg-fans, der på den ene eller den anden måde er kommet i besiddelse af billetter til kampen, så lad være at falde for fristelsen. Og er der fans af VFF, der har købt en billet og ved nærmere eftertanke fortryder, så kontakt os. Vi refunderer gerne pengene, siger Kent Madsen.

Samtidig slår Kent Madsen fast, at SIF vil gøre sit til at klubbens fans på samme måde vil overholde lovgivningen, når SIF besøger Viborg 12. maj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen