23. april 2019

Kampen for at leve op til forventningerne

Kampen for at leve op til forventningerne

Jeppe Okkels blev allerede i en ung alder udskreget som et stort talent. Siden har den unge SIF’er kæmpet for at at indfri egne og andres forventninger. Læs hele historien om Jeppe Okkels i SIF in Business-magasinet.

SIF in Business er netop blevet udgivet hen over påsken. Magasinet er blevet omdelt med Midtjyllands Avis til 10.000 postkasser i Silkeborg.

I magasinet kan du læse om årsregnskabet, seneste status på et evt. salg af Silkeborg IF samt historier fra den sportslige sektor, hvor du bla. kan høre nærmere om U17-spilleren Eskild Dalls prøvetræning i den spanske storklub Valencia.

Forsiden prydes af Jeppe Okkels, som ligeledes var til en prøvetræning i en ung alder. Dét og meget andet fortæller han om i artiklen, som går tæt på den unge SIF’er.

– Det var en lidt vild periode. Det var fuldstændig surrealistisk, da jeg fik at vide, at Bayern München gerne ville have mig på prøvetræning. Nu skulle en knægt, der løber og spiller nede på Søholts bane 10, pludselig ned og træne i enorme faciliteter og på gode baner. Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt går forbi Franck Ribéry og tænker: Hvad fanden sker der lige her?

Læs hele magasinet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen