2. februar 2023

Kæmpe samling SIF-mål

SIF-supporteren Mike Justesen har lagt et trecifret antal timer i at samle og klippe en video med 225 ikoniske SIF-mål fra 1989 og frem til i dag.

Det begyndte egentlig med en plan om at lave en video med de 100 bedste SIF-mål gennem tiden – men SIF-supporteren Mike Justesen kunne alligevel ikke lade være med at øge tallet til 225, da han først fik arbejdet sig igennem sit kæmpestore projekt.

– Da jeg i sin tid kørte en Youtube-kanal ved navn Silkeborg IF Arkiv, fik jeg en idé om, at det kunne være fedt at sammensætte de 100 bedste SIF-mål gennem tiden. Jeg måtte dog under min research erkende, at 100 mål var for lidt. Da jeg havde gennemset timevis af SIF-klip – hvor en stor del tilegnes min kære morfar, som havde VHS-bånd med SIF-kampe tilbage til 1989 – endte jeg på hele 225 mål spredt ud over halvanden time. Disse scoringer strækker sig fra 1989 og op til i dag. Rækkefølgen er vilkårlig, men målene bliver gradvist flottere og mere ikoniske, siger Mike Justesen og fortsætter.

– Jeg er personligt blevet supertilfreds med projektet, som jeg færdiggjorde tilbage i december og nu har uploadet. Dette er resultatet af +100 timers arbejde og kæmpe kærlighed til klubben. Dog er jeg ked af, at det tog næsten 2 år, men sådan er det med et lærer-liv, fritidsinteresser og alt det huslige, lyder det fra Mike Justesen.

Han gør opmærksom på, at tre mål er blevet fjernet fra videoen grundet UEFA-rettigheder – SIF-scoringer fra kampe mod West Ham og FCSB.

Kæmpe tak til Mike Justesen for det helt enorme arbejde!

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen