2. februar 2023

Lars Lunde er ny børneudviklingstræner

Silkeborg IF har ansat den 39-årige Lars Lunde som ny børneudviklingstræner. Lunde har en bred erfaring fra det danske talentmiljø og er allerede tiltrådt.

Børnetrænere er helt afgørende for at sikre ”verdens bedste fodbold” for børnene, og det er derfor essentielt, at disse trænere klædes på til at kunne tilbyde børnene en legende, kreativ og fantasifuld måde at mødes omkring fodbolden på. Det er børneudviklingstræneren med til at sikre.

Silkeborg IF er derfor glade for at have tilknyttet Lars Lunde, der er uddannet mentaltræner, fysioterapeut, UEFA A-licens og coach. Derudover har han en lederuddannelse og mere end 20 års erfaring fra elitefodbold i forskellige funktioner og forskellige miljøer – blandt andet AaB, AGF, Randers FC, FC Nordsjælland, Brøndby IF og DBU.

– Jeg brænder for udvikling af børnefodbolden og kommer med en bred erfaring, viden og vilje til at udvikle børnefodbolden lokalt på Søholt og ikke mindst i de lokale samarbejdsklubber. Jeg vil kalde mig selv både passioneret, kvalitetsbevidst, ambitiøs og nysgerrig, og jeg glæder mig helt vildt til at arbejde hårdt for at sikre et fantastisk udviklingsmiljø i og omkring Silkeborg IF. Jeg har en solid undervisningserfaring og derfor gode pædagogiske og didaktiske kompetencer til at kunne lave undervisning/træning, formidling og i at kommunikere med både børn, unge og voksne, siger Lars Lunde.

Lunde har senest fungeret som head of coaching i HEI Fodbold og inden da Fodboldfaglig Ansvarlig i AaB, men han har også en baggrund i DBUs talent-setup samt virket som bl.a. fysioterapeut, underviser og mentaltræner.

– Med Lars Lunde får vi en dygtig børneudviklingstræner ind til at understøtte vores gode miljø i og omkring klubben, og vi er sikre på, at han vil blive en stor gevinst for både os i Silkeborg IF og vores samarbejdsklubber, lyder det fra talentchef Peter ”PC” Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen