12. januar 2021

KÅRING: Seb. scorede årets mål i SIF

Sebastian Jørgensens mål til 3-2 mod Helsingør 21. november er kåret som årets mål i SIF. 

En dyb aflevering fra Anders Klynge, en tæmning, vending og derefter en uforlignelig dribletur forbi tre modstandere inden en behersket inderside sørgede for at sende bolden i nettet.

Scenen er fra SIF’s kamp mod FC Helsingør på JYSK park 21. november, og hovedpersonen i den er Sebastian Jørgensen. Hans mål til 3-2 i en kamp, der sluttede 3-3, er blevet kåret som årets mål i SIF. Det er sket i en afstemning blandt SIF-tilhængerne via SIF App’en og SIF’s hjemmeside, og blandt de ni flotte mål, fansene kunne vælge imellem, pegede flest altså på Sebastian Jørgensens solo-mål fra november.

Normalt overrækkes prisen for at have scoret Årets Mål ved den traditionsrige julefest for SIF’s sponsorer i december, men på grund af covid-19 måtte festen aflyses. Derfor blev kåringen foretaget ved en lille seance før tirsdagens træning på JYSK park, og her modtog Sebastian Jørgensen anerkendende applaus fra holdkammeraterne. Det synlige bevis på hæderen er et indrammet action-foto (Foto: Morten Kjær) samt en gave fra B&O Silkeborg, et sæt høretelefoner E8 Sport.

B&O har også doneret et sæt høretelefoner model E4 til en lodtrækningen blandt deltagerne i afstemningen. Her får vinderen direkte besked.

Du kan gense Sebastian Jørgensens mål fra Helsingør-kampen, der nu er Årets Mål, øverst på siden.

Senere i dag kan du se video fra dagens overrækkelse og interview med Sebastian Jørgensen. Så hold øje med SIF App’en og hjemmesiden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen