3. maj 2022

Kaalund: Fantastisk at være tilbage

Mads Kaalund fik endelig comeback for Silkeborg IF, da han mandag blev skiftet ind i sejren mod AaB. Det var første optræden for den elegante midtbanemand siden august.

Mads Kaalund vendte mandag tilbage til holdkortet efter at have siddet ude med en hjernerystelse siden august 2021.

– Det er fantastisk at være tilbage. Jeg har været ude i rigtig lang tid, men det er fantastisk endelig at være tilbage. Det har været fedt at følge holdets succes igennem sæsonen – jeg havde selvfølgelig håbet, at jeg havde spillet en rolle på banen, men det er fedt at se, at holdet har gjort det godt alligevel, lagde en tydeligt glad Mads Kaalund ud kort efter kampen.

– Det var en fed at kamp at gøre comeback i, men det blev også lidt hektisk til sidst. Overordnet set er det bare dejligt at være tilbage. Derudover er det bare fedt at være en del af et hold, der gerne vil have bolden og spille rigtig fodbold. Vi er vilde med at spille fodbold, og vi har det godt sammen – bedre bliver det ikke, lød det fra Kaalund, der også glædede sig over, at SIF-fansene efter kampen sang til ham og ønskede ham velkommen tilbage på holdet.

 

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen