3. maj 2022

”En helt fantastisk stemning”

Den dobbelte målscorer Lukas Engel og holdkammeraterne mente ikke at have oplevet noget lignende i forhold til den opbakning, som fansene leverede mandag aften.

Lukas Engel scorede to smukke mål i mandagens kamp, men han ville hellere tale om den opbakning, som SIF-fansene leverede.

– Der var en helt fantastisk stemning. Vi snakkede både om det i pausen og efter kampen, at vi ikke havde oplevet noget lignende. Fansene var der hele vejen, og det er bare superfedt at opleve. Det er en kæmpe fornøjelse, at der er så mange mennesker, der bakker op, og jeg tror også, at de fleste synes det er fedt at komme på stadion for tiden, kommenterede Engel.

Også Mark Brink glædede sig over en dejlig aften på JYSK park.

– Det var en super stærk kamp af os. Vi gik skuffede ned i pausen, for vi synes ikke, at de havde fortjent at få udlignet til 2-2. Vi snakkede om i pausen, at vi havde spillet godt, men at vi kunne spille endnu bedre, og det synes jeg, at vi gjorde. Vi dræbte dem langsomt i anden halvleg og udnyttede de chancer, som vi fik. Vi er supergode til at fokusere på, at det bare er en ganske almindelig fodboldkamp som alle andre, og vi skal bare sørge for at vores præstation er så god, at vi kan få tre point ud af det. Vi tænker ikke på undervejs, at vi kan vinde bronze, og at det er en stor kamp. Vi spiller frit og tænker ikke over situationen, afsluttede den altid arbejdsomme og pasningssikre midtbanemand.


Interview: Anders Mathiasen

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen