6. marts 2024

JYSK og Lars Larsen Group forlænger sit hovedsponsorat i SIF

Silkeborg IF og JYSK og Lars Larsen Group forlænger og udvider samarbejdet, så koncernen med de dybe rødder i Silkeborg nu er hovedsponsorer i fodboldklubben frem til 2029.

Silkeborg IF og JYSK og Lars Larsen Group har i en årrække haft et fortrinligt samarbejde, og det er med stor glæde, parterne kan meddele, at hovedsponsoratet i 3F Superliga-klubben er blevet forlænget, så JYSK og Lars Larsen Group også de kommende fem år skal have deres logoer på brystet af SIF’s fodboldtrøje.

SIF-direktør Kent Madsen glæder sig over, at JYSK og Lars Larsen Group med den nye aftale nu er hovedsponsorer i klubben frem til sommeren 2029.

– Det er vi utrolig glade for her i SIF, da hovedsponsoraftalen selvfølgelig er en vigtig brik at have på plads i en fodboldklub. Derfor er vi stolte over at forlænge samarbejdet i fem år med en af Danmarks stærkeste koncerner. Det giver ro på bagsmækken, siger adm. direktør Kent Madsen.

JYSK har i forvejen et 20-årigt navnesponsorat til JYSK park, der blev indviet i 2017. Sponsoratet var en afgørende faktor for, at finansieringen af JYSK park i sin tid blev rejst.

– Vi har allerede et rigtig godt og gnidningsfrit samarbejde med JYSK og Lars Larsen Group. Jeg er meget glad for, at det samarbejde nu forlænges og endda udvides, da jeg uden at sige for meget godt kan afsløre, at den nye hovedsponsoraftale har fået et pænt økonomisk løft i forhold den tidligere, hvilket vi selvfølgelig også er glade for. JYSK og Lars Larsen Group er superstærke brands, som vi glæder os til at vise frem på de danske fodboldstadions og for de mange tv-seere, der følger os, siger Kent Madsen.

Også i JYSK og Lars Larsen Group er der stor glæde over, at samarbejdet med Silkeborg IF nu skrues yderligere op.

– Der er ingen hemmelighed, at JYSK historisk har en stor tilknytning til Silkeborg, og nu når Lars Larsen Group også er flyttet ”hjem” til byen, så er det en stor glæde for os, at vi kan fortsætte med at give noget tilbage til byen og dens fodboldklub. Silkeborg IF er en fodboldklub med sunde værdier, som vi gerne vil forbindes med, og samtidig er det en topprofessionel klub, der leverer flotte resultater og skaber sammenhold. Vi vil gerne bidrage til den udvikling for SIF’s og hele Silkeborgs skyld, siger Rami Jensen, der er President og CEO i JYSK.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen