6. marts 2024

Fart på billetsalget til AGF-kampen

Rigtig mange mennesker har allerede sikret sig billet til søndagens kamp mod AGF. Hjælp os til sejr over lokalriverne, så vi definitivt kan spille os i top-seks.

Vi må erkende, at resultaterne ikke har været med os i 2024!

Men i Søhøjlandet står vi sammen i modgang, og det kan heldigvis tydeligt aflæses på antallet af aktiverede billetter til søndagens lokalbrag på JYSK park mod AGF.

Se oversigten og køb billet herSilkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Næsten 6.500 har allerede sikret sig adgang til kampen mellem de rrøøøeee og de hviiiieeee. Det er rigtig pænt her fire døgn inden kampstart.

Det betyder helt konkret, at de centrale pladser på Mascot-tribunen er ved at være væk. Du skal ned i hjørnerne for stadig at finde de sammenhængende pladser.

Hvis du har sæsonkort eller abonnement, men allerede ved, du ikke kan møde op til søndagens kamp, så kan du frigive din plads, så andre kan få glæde af den, og holdet kan få optimal opbakning på lægterne – se vejledning her.

Med en sejr definitivt kan vi definitivt sikre os adgangen til top-seks, så vi håber naturligvis, vi kan få mange flere på Danmarks smukkeste fodboldstadion til en dramatisk kamp mod gymnasterne.

Der er stadig plads på vores stemningstribune og i familieafsnittet, mens udebaneafsnittet snart forventes udsolgt.

Med andre ord – vi bliver mange mennesker på JYSK park på søndag til lokalopgør! Det anbefales at komme i god tid og gerne på gåben eller cykel – samt at tanke op i boderne på forhånd – der bliver tryk på!

OBS: Der gøres opmærksom på, at AGF-fansene kun må købe billet til afsnittene E1 og E2. Al salg til udebaneafsnittet E1 og E2 foregår via AGF’s egen billetside.

Vi gør ligeledes, som altid, opmærksom på, at personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end på udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Onsdag har Silkeborg IF offentliggjort, at JYSK og Lars Larsen Group har forlænget sit hovedsponsorat i klubben. Læs mere om den nyhed her: JYSK og Lars Larsen Group forlænger sit hovedsponsorat i SIF (silkeborgif.com)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen