10. november 2022

”Jeg elsker at spille kampe”

Alexander Busch fik igen 90 minutters spilletid i 3-1 sejren over Randers FC, hvor den unge forsvarsspiller oplevede en hårdt spillet fodboldkamp på en svær fodboldbane – foran fantastiske SIF-fans.

– Det var en kamp, hvor vi skulle slide for at få de tre point med hjem. Der var mange dueller og hårde nærkampe, som Randers var gode til at udnytte, men i sidste ende handler pokalkampe om at vinde, og det gjorde vi i dag. Vi havde svært ved at sætte vores spil ordentligt i 1. halvleg, hvor kampen på en svær bane blev spillet for meget på Randers´ præmisser med mange dueller og højt tempo i spillet. Det fik vi rettet op på efter pausen, hvor vi i 2. halvleg spillede bedre og med mere energi, end vi gjorde i 1. halvleg. Søren og Tonni kom ind i pausen og bidrog med energi og arbejdsomhed, som vi havde brug for, lagde den unge forsvarsspiller Alexander Busch ud efter sin anden kamp i træk med fuld spilletid.

– Jeg elsker at spille kampe, og jeg nyder at spille, når jeg får chancen. Det er altid svært at komme her til Randers og spille, for de spiller med meget fysik, men i sidste ende er det de tre point og et videre avancement til kvartfinalen, der tæller mest, selvom jeg selvfølgelig er glad for at spille 90 minutter igen, siger Busch, der var fuld af benovelse over de mange medrejsende SIF-fans, der havde taget turen til Randers på en kold og våd novemberaften.

–  De er utrolige. De er der til alle kampe uanset, hvor vi spiller, og de støtter holdet konstant. Det var dem, vi igen kunne høre igennem hele kampen, selv om vi spillede i Randers, og det siger vel en del. Jeg kan ikke rose dem nok, de er fantastiske, lød det til sidst fra Alexander Busch.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen