10. november 2022

”Fansene glæder mit SIF-hjerte”

Det var en glad og stolt Pelle Mattsson, der efter pokalkampen i Randers sendte store roser til de medrejsende SIF-fans, der dominerede stort på lægterne.

– Man er selvfølgelig superglad efter sådan en kamp, som heldigvis endte med at blive en rigtig god kamp i sidste ende. Vi spillede ikke særlig godt i 1. halvleg, hvor vi smed for mange bolde væk og ikke spillede med nok energi. Det fik vi ændret i 2. halvleg, hvor Tonni og Søren kom ind med en masse energi, hvilket bidrog til, at vi vandt kampen i dag. Banen var ikke så god, at vi kunne spille det risikable spil, som vi godt kan lide at spille, og pasningerne sad der ikke i 1. halvleg. Men vi kæmpede os tilbage i 2. halvleg og skaffede et flot resultat. Vi havde en anderledes fed attitude i 2. halvleg, hvor vi viste karakter og bed tænderne sammen, lagde Pelle Mattsson ud, inden han kommenterede på dagens modstander fra Randers FC, der altid gør det svært for SIF, når de to hold mødes.

 

– Randers kommer altid med en masse råstyrke og energi, som vi i dag skulle forsøge at spille os forbi og udnytte den plads, der blev efterladt. I 1. halvleg kunne vi ikke matche deres intense spil, men i 2. halvleg var det anderledes, for der spillede vi med en anden energi og fart, som vi på forhånd vidste var vigtig mod Randers, men som vi ikke leverede i 1. halvleg. Pokalkampe har altid deres eget liv, og i bund og grund handler det kun om at gå videre til næste kamp. Man skal være knivskarpe i begge felter, hvis man skal gå videre i en turnering som denne – og det var vi i dag, lød det uddybende fra en glad Pelle Mattsson, hvorefter den massive opbakning fra de mange SIF-fans fik velfortjente roser med på vejen.

 

– SIF-fansene kvaste hestene herude hvad angår larm på tribunerne. Det er fantastisk, hvad de leverer gang på gang. Det var fedt nok engang at se, at der var så stor en fanskare, der var rejst med herud på en mørk og kold onsdag aften i Randers. Det glæder mit SIF-hjerte at se, at holdet har så stor opbakning uanset, hvor vi spiller. Nu ser vi bare frem til kvartfinalen, hvor vi forhåbentlig også kan gøre en god figur, og derfra er der ikke langt til finalen, som vi naturligvis går efter at komme i – og vinde, sluttede Pelle Mattsson af.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen