4. oktober 2022

Info om FCSB og West Ham away

Nu er der nyt om billetsalget til de forestående udekampe i Conference League mod FCSB og West Ham.

To kæmpestore udekampe på kæmpestore stadions står på menuen, når Silkeborg IF i Conference League skal op imod FCSB i Bukarest og West Ham i London.

13. oktober kl. 21.00 (22.00 rumænsk tid)    Fotbal Club FCSB – Silkeborg IF
27. oktober kl. 21.00 (20.00 engelsk tid)        West Ham United FC – Silkeborg IF

Mange SIFere rejser med – især til London, men også Bukarest – og nu er der nyt om billetkøb til de to kampe.

Til kampen i Bukarest skal der købes billet direkte på stadion ved billethuset i Coubertin Street. Se det på Google Maps streetview her. Prisen er 50 ron, hvilket svarer til knap 10 €. Billethuset vil være åbent fra 18.00-22.00 (lokal tid) på kampdagen. Der er plads til 2.600 tilskuere i udebaneafsnittet, så mon ikke det går…

Til kampen på London Stadium køber man fra næste mandag formiddag den 10. oktober en voucher via SIFs billetside på https://billet.silkeborgif.com/ til en pris pr. stk. á 250,- kroner uanset alder. Denne voucher medbringes til London enten printet eller på smartphone, hvor den ombyttes til en kampbillet efter scanning – der vil blive meldt nærmere ud omkring lokationer og tidspunkter for konvertering af voucher til kampbillet i den kommende tid. På London Stadium er kapaciteten for udeholdet på 1.200 – og skulle dette blive udsolgt, bliver afsnittet flyttet til et større.

Så få endelig bestilt rejserne til Bukarest og London – vi ses i Europa!

 

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen