15. maj 2020

Her er planen for resten af sæsonen

Her er planen for resten af sæsonen

Divisionsforeningen har offentliggjort datoerne for spilleterminerne i den resterende del af sæsonen. Der er indlagt tre midtuge-runder, én i juni og to i juli.

Der er gjort klar til sommer-fodbold. Divisionsforeningen har offentliggjort planen for spilleterminer i resten af sæsonen i 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og Sydbank Pokalen. Den omfatter for 3F Superligaens vedkommende tre midtugerunder. SIF’s kommende gruppespil om at undgå nedrykning omfatter 6 kampe med sidste runde onsdag 8. juli. Herefter kan der blive tale om to playoff-kampe, der i givet fald bliver spillet søndag 11. og 19. juli.

I første omgang gælder det dog de sidste to opgør i grundspillet, hvor SIF møder FC Nordsjælland på JYSK park 29. maj kl. 19.00 og SønderjyskE i Haderslev søndag 7. juni kl. 17.00

Efter afslutningen på grundspillet lægges den endelige plan for slutspillet (de 6 øverste hold) og gruppespillene (de 8 nederste klubber fordelt i to puljer). Den plan forventer Divisionsforningen at offentliggøre tirsdag 9. juni.

For SIF er situationen den, at det i første omgang handler om at overhale Esbjerg eller Hobro, så udgangspunktet inden gruppespillet er en 13. plads. SIF har to point op til Esbjerg og fire til Hobro. En 13. plads giver SIF større muligheder for at nå playoff-kampen om at undgå nedrykning, da nummer 12 og 13 i ligaens grundspil parres i samme gruppe. De to 3’ere i grupperne mødes i en play-off kamp om at undgå nedrykning, mens de to 4’ere rykker direkte ud.

Se hele datoplanen for resten af sæsonen her.

Se stillingen i 3F Superligaen her.

Bliv klog på superligastrukturen her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen