12. juni 2019

Hedvall tilbage på landsholdet: Det gør mig endnu mere sulten

Hedvall tilbage på landsholdet: Det gør mig endnu mere sulten

Oscar Hedvall var efter tre års fravær tilbage på ungdomslandsholdet, da keeperen mandag vogtede buret for U20-landsholdet.

Det danske U20-landshold spillede 2. pinsedag mod Norge. I målet var Oscar Hedvall foretrukket, og dermed kunne SIF-keeperen skrive sin niende U-landskamp på cv’et.

– Det er dejligt at være med igen. Det er noget, som jeg har håbet på ville komme til at ske igen, så det er dejligt, konstaterede Oscar Hedvall efter kampen, hvor Danmark tabte 3-2.

Nederlaget kunne dog ikke tage humøret fra målmanden, som har fået sit gennembrud i SIF i dette forår, hvor han har erobret pladsen som førstekeeper. Prikken over i’et kom efterfølgende med udtagelsen til landsholdet.

– Det har været mega fedt lige at krydre en god sæson med oprykning og en landsholdsudtagelse. Det kunne ikke blive bedre. Jeg er bare stolt over at repræsentere mit land, fortæller Oscar Hedvall, som senest spillede for Danmark i 2016 for U18-landsholdet.

Som årgang 1998’er er Hedvall ikke i fremtiden aktuel for U20-landsholdet. I stedet sigter keeperen efter en plads på det nye U21-landshold, som skal sammensættes efter slutrunden i Italien.

– Det gør mig endnu mere sulten på at komme endnu højere op i hierakiet, og måske byde mig til på U21-landsholdet. Men nu må vi se, hvad der sker.

Oscar Hedvall forlængede tidligere på sommeren sin kontrakt med SIF, som nu udløber i 2023. Det kan du læse mere om her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen