13. juni 2019

Asbjørn drømmer om Superliga på JYSK park

Asbjørn drømmer om Superliga på JYSK park

U15-talentet Asbjørn Bøndergaard har skrevet en 3-årig ungdoms-kontrakt med SIF. Efter sommerferien flytter han fra Ringkøbing til Silkeborg.

Onsdag eftermiddag underskrev SIF-talentet Asbjørn Bøndergaard sin første fodbold-aftale. I de næste tre år er han på ungdoms-kontrakt i Silkeborg IF og skal sideløbende med fodbold på SIF’s ungdomselitehold begynde på Silkeborg Efterskole efter sommerferien, og senere er hans plan at gå videre på erhvervsgymnasiet på College360.

– Det er så fedt. Dejligt at jeg nu har styr på, hvad der skal ske i de næste tre år, siger 15-årige Asbjørn Bøndergaard.

Kontraktunderskrivelsen markerer en stor forandring i hans liv. Asbjørn Bøndergaard er fra Ringkøbing, hvor hans famiile bor. Han havde således sine tre brødte – og sine forældre – med til kontraktunderskrivelsen på JYSK park. I den sæson, der er ved at være forbi, er han blevet gradvist sluset ind i SIF med kampe på klubbens U15-hold samtidig med, at han et par gange om ugen stadig har trænet hos sine kammerater i Ringkøbing IF, idet bopælen stadig har været i den vestjyske købstad. Når sommerferien er slut, flytter han til Silkeborg, hvor han skal bo i en collegelejlighed på Søholt og gå i skole på Silkeborg Efterskole.

– Det er en spændende tid, jeg går ind i, og jeg glæder mig faktisk til at skulle have min egen hverdag. Det har været et supergodt forløb, at jeg har kunnet glide gradvist ind i miljøet i SIF, nu glæder jeg mig til tilværelsen her i SIF og Silkeborg på fuld tid, siger fodboldtalentet fra Ringkøbing.

Asbjørn Bøndergaard har ud over kampe på SIF’s U15-hold også været inde omkring DBU-samlingerne for 2004-årgangen, der skal bemande det nye U16-landshold i næste sæson. Han var således med på en samling i december sammen med bl.a. Jonathan Pank og Lasse Kaihøj, hans holdkammerater fra U15-holdet.

Når han kigger frem på de næste tre år, har han allerede sat sig nogle mål.

– Når de tre år er gået, vil jeg gerne kunne se tilbage på at have været inde og snuse lidt til klubbens førstehold. Jeg drømmer om at spille Superliga-fodbold for SIF på JYSK park, slår han fast.

I det nære perspektiv handler det om at slutte sæsonen på U15-holdet godt. I aften spiller han sæsonens sidste kamp, når Casper Røjkjærs mandskab skal til Randers og møde Randers Freja. Der er kampstart kl. 18.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen