21. oktober 2019

Hebo: Sejren kan give os et løft

Hebo: Sejren kan give os et løft

Mathias Hebo Rasmussen stemplede for alvor ind i SIF-trøjen med en scoring i gårsdagens dramatiske opgør i Aarhus.

13. gang var lykkens gang for Silkeborg IF, som tog sæsonens første sejr, da holdet på udebane foran 22.175 tilskuere besejrede AGF med 4-3.

Det var SIF’s Mathias Hebo Rasmussen som startede løjerne med en flot scoring, da han fra distancen tog chancen og smed bolden over i det lange hjørne. Det var Hebos første mål i SIF-trøjen.

– Det var rigtig dejligt. Specielt fordi det også gav tre point. Et mål, en sejr og en fantastisk kulisse, så kan man ikke bede om meget mere, lød det dagen derpå fra Mathias Hebo, som var imponeret af rammerne omkring kampen, hvor der var et rekordstort antal tilskuere til kampen i Aarhus.

– Det var fantastisk. Der var masser af tilskuere, og masser af smæk på stemningen, både fra vores lejr og fra AGF’s lejr. At vi så kommer ud derfra med en sejr, det kan ikke blive meget bedre.

Med sejren fordoblede SIF pointhøsten i dette års 3F Superliga. Der er dog ikke plads til at hvile på laurbæerne for SIF-holdet, som allerede på søndag skal på en ny svær opgave i Hobro.

– Først og fremmest kan sejren give noget til dagligdagen. Det kan give os et løft, og vi kan se, at vi godt kan være med. Det er selvfølgelig en vild kamp i går, men vi spiller også rigtig fornuftigt og vil gerne være på bolden. Det skal vi også prøve at gøre mod Hobro, fortæller Mathias Hebo, som nu er noteret for to mål i Superligaen i karrieren.

Se hele interviewet med midtbanespilleren i videoen øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen