31. juli 2023

“Havde mulighederne for at score”

Callum McCowatt fik en halvleg i søndagens nederlag i Herning. Den nyindkøbte offensivspiller var træt af resultatet men fortrøstningsfuld på holdets vegne. 

– Først og fremmest var det ikke ideelt, at vi var nødsaget til at stoppe midtvejs i første halvleg, da vi umiddelbart efter pausen lukkede to mål ind. Pausen ændrede meget for spillets tempo, da vi var væk fra banen i lang tid, men det kunne lige så godt have været os, der havde udnyttet pausen bedst, men det endte med at være FC Midtjylland, der fik mest ud af pausen, desværre.

– I anden halvleg synes jeg, at vi fik bedre styr på vores spil og fik skabt et par chancer, mens jeg også selv havde muligheden for at score. Vi skal også give kredit til FC Midtjylland, for de er svære at spille mod, og i dag var de bare bedre end os, lagde Callum McCowatt ud, inden han uddybede, hvad SIF havde svært ved i lokalopgøret.

– Vi havde svært ved at skabe store chancer i forhold til forleden mod Brøndby. Jeg havde, som sagt, selv to muligheder for at score, og hvis jeg havde scoret på dem, havde vi snakket om noget helt andet, uddybede McCowatt, inden han kommenterede på, hvad han selv skulle byde ind med i anden halvleg, da han blev skiftet ind.

– Kent ville have mig til at gå ud på banen og gøre, hvad jeg gør til træning. Jeg har scoret en del mål til træning, så det skulle jeg forsøge at overføre til kampen. Jeg skulle bare være mig selv, ligesom Kent altid vil have os til. Kent vil have, at vi nyder at spille fodbold, men vi har også en stram struktur, som vi skal holde på, lød det fra den nytilkomne offensivspiller, der til slut satte et par ord på, hvordan starten har været i Silkeborg IF.

– Det har været en god tid. Jeg lærer rigtig meget hver dag til træning, for jeg har skulle vænne mig til at både tempoet og niveauet, der er højere, end hvor jeg kom fra. Jo længere jeg er her i klubben, jo bedre bliver jeg også til at forstå og indgå i spillet. Jeg er sikker på, at det her kun er begyndelsen på noget stort, lød det fra Callum McCowatt.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen