5. februar 2019

Hansen: Så godt ud hele vejen rundt

Hansen: Så godt ud hele vejen rundt

Silkeborg IF’s cheftræner var godt tilfreds med indsatsen fra SIF-holdet i træningskampen mod AC Horsens, som blev vundet med 3-1.

Der var roser og flueben ved langt de fleste ting, da Silkeborg IF’s cheftræner, Michael Hansen, skulle evaluere træningskampen mod AC Horsens.

– Vi har haft en rigtig hård træningsuge, så det var godt at se, at spillerne er i en god forfatning. Det så godt ud hele vejen rundt, fortalte Michael Hansen, som til kampen startede med SIF’s nye midtbanespiller, Andreas Heimer.

– Heimer faldt godt ind i spillet. Han adapterede hurtigt spillestilen og gik godt ind i relationerne, lød det om SIF’s nye nummer 8, som spillede kampens første time på den centrale midtbane.

I målet havde Oskar Hedvall igen fået chancen, og ligesom i kampen mod Raufoss, så stod den 20-årige keeper igen en solid kamp.

– Oskar giver os noget med fødderne. Han spiller en god kamp, og får vist sig positivt frem med de forcer han har. Blandt andet er han stærk, når han kommer ud i feltet, lød vurderingen fra Michael Hansen, som nu kan se frem til en træningslejr i Tyrkiet.

SIF-holdet rejser afsted lørdag morgen, og skal på turen møde et hold fra Armenien og et hold fra den russiske Premier League. Du kan læse mere om de to modstandere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen