14. maj 2020

Gustav Dahl er tilbage: Det er kæmpe stort

Gustav Dahl er tilbage: Det er kæmpe stort

En drilsk hofteskade har holdt venstrebacken ude i snart to år. Nu lysner det dog endelig for Gustav Dahl, som i denne uge er begyndt at træne fuldt med holdkammeraterne på JYSK park.

Det er snart to år siden, at Gustav Dahl var i kamp for SIF. Dengang var han indblandet i nogle af de mest dramatiske kampe i nyere tid, hvor venstrebacken blandt andet startede i Pokalfinalen mod Brøndby, mens han også var på holdkortet i de intense nedrykningskampe mod Lyngby, FC Helsingør og Esbjerg.

Siden da har SIF-spilleren dog måtte kæmpe sin egen kamp for at holde liv i drømmen om fodbold på topplan. En drilsk hofteskade har kostet næsten to år af fodboldkarrieren.

– Jeg har været ret langt ude både fysisk og mentalt. Det har været rigtig hårdt, og det har været to sindssygt udfordrende år for mig. Så det er kæmpe stort at være tilbage igen, fortæller Gustav Dahl.

Ordene kommer med et skævt smil. Venstrebacken har nemlig svært ved ikke at vise sin glæde over at være tilbage. Siden Corona-krisen ramte Danmark og Superligaen har SIF-spilleren nemlig taget nogle store og afgørende skridt tilbage mod fodbolden.

I de seneste par uger har han kunne deltage på lige fod med holdkammeraterne i den daglige træning, som grundet Corona-situationen ikke var så højintenst og fysisk belastende som normalt. Det var nærmest skræddersyet til Gustav Dahl, som dermed stille og roligt kunne vænne sig til en hverdag på grønsværen på JYSK park igen.

– Kroppen har det godt efter omstændighederne. Jeg kan godt mærke, at jeg skal vænne mig til en ny form for træning og belastning end jeg har haft rigtig længe, men jeg synes, at det er gået godt, og også bedre end forventet.

Mandag begyndte så et nyt kapitel for Dahl og holdkammeraterne, som fik grønt lys til at påbegynde træningen, som den så ud før Corona-krisen ramte landet.

– Nu er holdtræningen begyndt på almindelig vis igen, og det er så endnu et skridt, som jeg skal vænne mig til. Men jeg håber da, at jeg indenfor de næste par uger kan være med til det hele igen, og så må vi se, når kampene begynder igen, om det er noget, som jeg kan nå også at blive klar til, lyder det håbefuldt fra Gustav Dahl.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen