12. juni 2020

Grill-kasse til sæsonkortholdere

Grill-kasse til sæsonkortholdere

SIF var på gave-turné torsdag, hvor heldige sæsonkortholdere fik overrakt grill-kasse til tv-fodbold mandag, når SIF møder OB.

En flok glade sæsonkortholdere fik torsdag en overraskelse. Øverst fra venstre er det Brian Clausen, Finn Laursen og Jens Rasmussen. Nederst fra venstre: Lars Nielsen, Stefan Mortensen og Ulrik Kragelund.

SIF var torsdag på en lille charmeoffensiv til et udvalg af klubbens sæsonkortholdere. De fik overrakt en gavepakke med “udstyr” til en god tv-aften med fodbold beregnet til brug mandag, når SIF møder OB på JYSK park.

Gavepakken indeholdt bl.a. Silkeborg Slagterens stadion-pølser med brød, sennep og ketchup, en sixpack Carsberg dåseøl, forskelligt merchandise og lidt sødt til pausen.

Baggrunden for initiativet er situationen omkring billetsituationen. Efter at det er blevet tilladt at lukke 500 mennesker ind til fodbold i 3F Superligaen og Nordic Bet Ligaen, har SIF stået i et dilemma. Reelt kan klubben kun invitere omkring 350 tilskuere til fodbold, da det totale tal på stadion ikke må overstige 500. Cirka 150 mennesker er beskæftiget med afvikling af kampen – tv-folk, sikkerhedspersonale, bolddrenge etc. Samtidig har SIF været nødt til at prioritere sine sponsorer for at få del i den hjælpepakke, der kompenserer arrangører af begivenheder med over 1.000 tilskuere.

Derfor er det i første omgang klubbens sponsorer, der har  fået tilbuddet om at komme til fodbold.

SIF har dog torsdag skrevet ud til sine sæsonkortholdere, da det ser ud til, at der bliver ledige pladser på JYSK park i puljen på de 500 efter at sponsorerne har bestilt. SIF vil trække lod blandt sæsonkortholderne om de billetter, der måtte være ledige.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen