11. juni 2020

Crone i en ny situation: Godt med konkurrence

Crone i en ny situation: Godt med konkurrence

Svenn Crone har siddet ude med to spilledages karantæne, hvilket har betydet, at højrebacken ikke har været i kamp siden d. 9. marts. I mellemtiden har Rasmus Carstensen budt sig så godt til, at der nu er en reel konkurrence om pladsen.

Han har været en af de mest sikre på holdkortet i sin tid i Silkeborg IF. Under Michael Hansens ledelse i NordicBet Ligaen spillede Svenn Crone alle kampene på nær en enkelt, hvor højrebacken havde karantæne. Det samme har gjort sig gældende i Superligaen, hvor Crone kun har misset tre kampe, som har været fordelt over to karantæner.

Den seneste karantæne faldt efter et rødt kort i den sidste kamp inden den ufrivillige Corona-pause. En pause som har betydet, at det nu er over tre måneder siden, at Svenn Crone sidst har været i kamp.

– Det har været rigtig hårdt. Jeg er blevet overrasket over, hvor hårdt det har været at sidde ude i så lang tid, fortæller Svenn Crone som blev udvist i den dramatiske kamp mod AGF.

Karantænen har givet Rasmus Carstensen muligheden. En chance som det unge talent har taget til fulde. I den første kamp mod FC Nordsjælland blev han efter kampen kåret til kampens spiller af fansene, mens han i det seneste opgør ovenikøbet også kom på måltavlen i 2-2-kampen mod SønderjyskE.

– Det har været godt for Rasmus, at han har taget det næste step. Nu har han fået nogle kampe, hvor han har gjort det rigtig godt, så det synes jeg bare, at han skal blive ved med. Det er jo positivt i forhold til, at der kommer mere konkurrence på højrebacken, konstaterer Crone, som ikke har nogen problemer med at forsøge at guide og hjælpe sin holdkammerat og nu altså direkte konkurrent på holdet.

– Det kan være svært for nogen. Vi begge to vil gerne spille. Men vi er et hold, hvor det handler om at hjælpe hinanden, og det er det vigtigste, pointerer han.

Spørgsmålet er så, hvem der skal starte inde, når SIF på mandag møder OB.

– Det skal jeg selvfølgelig, det er klart jo. Men lad os nu se, lyder det med et smil fra Svenn Crone, som er noteret for 62 kampe i SIF-trøjen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen