12. juni 2020

Carlsberg giver VIP-billetter videre til fans

Carlsberg giver VIP-billetter videre til fans

“Det betyder helt sikkert mere for fans at komme til fodbold, end det gør for mig og et par konsulenter,” siger Carlsbergs Area Manager Rune Christensen om at forære bryggeriets VIP-billetter til fansene.

Når SIF mandag aften møder OB på JYSK park er der åbnet for, at der kan komme et beskedent antal tilskuere ind. For SIF’s vedkommende går de ledige pladser først og fremmest til klubbens sponsorer, men i kredsen af samarbejdspartnere vil klubbens øl-leverandør, Carlsberg, ikke være til stede. Det verdensomspændende bryggeri giver sine VIP-billetter videre til fansene.

– Egentlig er det simpel logik. Carlsberg er sponsor i fodbold for fansenes skyld. Når vi støtter klubberne gennem sponsorater er det på grund af fansene. Det er vores mantra: Vi er der for fansenes skyld. Det er en markedsførings-strategi, og skal vi efterleve den i praksis, giver det ikke mening, at jeg og en konsulent tager til fodbold. Der er helt sikkert fans, for hvem det betyder meget mere at komme til fodbold, siger Rune Christensen, der er Area Manager hos Carlsberg.

Beslutningen om at videregive VIP-billetter gælder i alle de klubber, bryggeriet har sponsorater, og rent praktisk får det den konsekvens, at det bliver muligt for nogle af klubbens sæsonkortholdere at komme til fodbold.

SIF har torsdag henvendt sig pr. mail til sæsonkortholderne, der er blevet tilbudt at deltage i en lodtrækning om de VIP-billetter, bl.a. Carlsbergs, der ikke bliver benyttet af klubbens sponsorer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen