12. juni 2020

SIF får plads til sæsonkortholdere til mandags-kamp

SIF får plads til sæsonkortholdere til mandags-kamp

Der venter omkring 30 sæsonkortholdere en VIP-oplevelse, når SIF mandag spiller mod OB i 3F Superligaen.

Selv om mandagens SIF-kamp mod OB på JYSK park spilles for tomme tilskuer-tribune, bliver der alligevel liv på stadion. Der er åbnet for, at der kan lukkes 500 mennesker ind til kampene i de to øverste fodboldrækker i Danmark alt inclusiv, og det betyder, at der kommer folk i Norlys Loungen på JYSK park.

Omkring 30 af dem vil være sæsonkortholdere i SIF.

SIF har i første omgang prioriteret klubbens sponsorer og samarbejdspartnere – det er en betingelse for at få del i Regeringens hjælpepakke vedr. arrangører af begivenheder med over 1.000 deltagere – men der er blevet omkring 30 VIP-billetter i overskud. Blandt andet har SIF’s øl-leverandør, Carlsberg, videregivet sine VIP-billetter til fansene.

Det betyder, at 30 sæsonkortholdere får mulighed for en VIP-oplevelse.

De 30 heldige bliver fundet ved lodtrækning blandt de, der har svaret på den henvendelse, SIF sendte ud til sæsonkortholderne torsdag. De vil få besked pr. mail senere i dag.

– Vi er i SIF glade for, at vi får mulighed for at tilgodese nogle af vores loyale fans. Vi ville allerede nu kunne lukke væsentligt flere end 500 tilskuere ind under fuldt forsvarlige forhold, og vi håber, at vi til næste hjemmekamp mod SønderjyskE 21. juni får lov til mere, så der også kan komme stemning på tribunerne, siger SIF’s adm. direktør Kent Madsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen