25. maj 2020

Gør som Morten Bruun: Skab stemning på fredag

Gør som Morten Bruun: Skab stemning på fredag

Fredagens SIF-kamp på JYSK park spilles uden tilskuere. Men SIF-fansene kan alligevel være til stede med deres favorit-SIF trøje. Klubben vil skabe en mur af SIF-trøjer på Den Røde Tribune.

Fredag er fodbolden tilbage på JYSK park. FC Nordsjælland kommer på besøg til genåbningen af 3F Superligaen, og selv om kampen på grund af corona-risikoen spilles uden tilskuere, kan SIF-fansene alligevel være med til at skabe stemning ud fra devisen: Hvis du ikke selv kan være på JYSK park, kan din yndlings-SIF-trøje i det mindste.

SIF vil skabe en mur af røde trøjer på Den Røde Tribune, og den skal have masser af fodbold-sjæl. Derfor opfordrer klubben alle sine fans til at udlåne deres yndlingstrøje, som derefter vil blive hængt op dér, hvor fansene normalt er placeret. Trøjerne bliver synlige på nederste tribune-afsnit, så der også er lidt stemning at fange for tv-kameraerne fra TV3 Sport, der sender kampen live.

Sådan får DU din trøje op at hænge på JYSK park:

  1. Find din favorit-trøje i klædeskabet
  2. Kom forbi JYSK park (billethuset) torsdag kl. 17-19 eller fredag kl. 13-15 og aflevér trøjen.
  3. Du får et nummer, så du er sikker på at få den rigtige trøje tilbage. Vi hænger den op på snorene på Den Røde Tribune.

SIF’s legende Morten Bruun med klubrekorden – 424 kampe i den røde trøje – var forbi mandag for at vise vejen ved at hænge en af sine gamle trøjer op. Morten Bruun er i øjeblikket aktuel med den virale twitter-kampagne #herermitstadion, hvor han har fået fodboldentusiaster i hele landet til at fotografere deres lokale stadion/fodboldanlæg under hash-tagget #herermitstadion.

Måske klublegendens stadion-initiativ kan inspirere SIF’s fans til at deltage i trøje-kampagnen, som vi kalder #stemningpåJYSKpark.

Hør historien om Morten Bruuns trøje i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen