25. maj 2020

SIF’s sæsonkort-holdere får tilbudt penge retur

SIF’s sæsonkort-holdere får tilbudt penge retur

SIF har henvendt sig til sine sæsonkort-indehavere, der har fået mulighed for at vælge mellem penge retur eller støtte til klubbens talentarbejde.

Med udsigt til en superliga-sæson, der bliver færdigspillet uden tilskuere, har SIF kontaktet alle sine sæsonkortholdere – både de fans, der har købt adgang til kampene i denne sæson og de, der købte fem-årskort i forbindelse med finansieringen af JYSK park.

Sæsonkort-indehaverne har fået valget mellem enten at få penge tilbage eller alternativt støtte Silkeborg IF. Vælger de penge retur, bliver beløbet baseret på prisen pr. kamp i forhold til den pris, de har givet for sæsonkortet. Vælger de at støtte, går pengene, de skulle have haft retur, i stedet til talentudviklingen i Silkeborg IF.

– Vores trofaste tilhængere, der har investeret i et sæsonkort for enten én eller fem sæsoner, er naturligvis i deres gode ret til at få penge retur for de oplevelser, vi ikke har været i stand til at give dem på grund af corona-krisen. Men vi håber, at de vil støtte klubben og vores udvikling af nye Robert Skov’er og Kasper Dolberg’er, ved at sige nej tak til retur-penge. Gør de det, vil det beløb, de skulle have haft retur, gå til vores talentudviklings-afdeling, siger SIF-direktør Kent Madsen.

SIF venter med at sætte sæsonkort til 2020/21-sæsonen i salg, indtil corona-situationen er afklaret og klubben kender sin skæbne i kampen for at undgå nedrykning.

Er du sæsonkortholder, men har du ikke fået en e-mail vedrørende refunderingen, kan det være fordi din angivne e-mailadresse ikke længere er korrekt. Du bedes derfor kontakte os pr. e-mail til billet@silkeborgif.com eller på tlf. 8680 4477.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen