25. maj 2020

SIF’s sæsonkort-holdere får tilbudt penge retur

SIF’s sæsonkort-holdere får tilbudt penge retur

SIF har henvendt sig til sine sæsonkort-indehavere, der har fået mulighed for at vælge mellem penge retur eller støtte til klubbens talentarbejde.

Med udsigt til en superliga-sæson, der bliver færdigspillet uden tilskuere, har SIF kontaktet alle sine sæsonkortholdere – både de fans, der har købt adgang til kampene i denne sæson og de, der købte fem-årskort i forbindelse med finansieringen af JYSK park.

Sæsonkort-indehaverne har fået valget mellem enten at få penge tilbage eller alternativt støtte Silkeborg IF. Vælger de penge retur, bliver beløbet baseret på prisen pr. kamp i forhold til den pris, de har givet for sæsonkortet. Vælger de at støtte, går pengene, de skulle have haft retur, i stedet til talentudviklingen i Silkeborg IF.

– Vores trofaste tilhængere, der har investeret i et sæsonkort for enten én eller fem sæsoner, er naturligvis i deres gode ret til at få penge retur for de oplevelser, vi ikke har været i stand til at give dem på grund af corona-krisen. Men vi håber, at de vil støtte klubben og vores udvikling af nye Robert Skov’er og Kasper Dolberg’er, ved at sige nej tak til retur-penge. Gør de det, vil det beløb, de skulle have haft retur, gå til vores talentudviklings-afdeling, siger SIF-direktør Kent Madsen.

SIF venter med at sætte sæsonkort til 2020/21-sæsonen i salg, indtil corona-situationen er afklaret og klubben kender sin skæbne i kampen for at undgå nedrykning.

Er du sæsonkortholder, men har du ikke fået en e-mail vedrørende refunderingen, kan det være fordi din angivne e-mailadresse ikke længere er korrekt. Du bedes derfor kontakte os pr. e-mail til billet@silkeborgif.com eller på tlf. 8680 4477.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen

Menu